Då var det dags igen! Nu har du chansen att lägga beslag på något av de två matchställ som tillhört några av favoriterna beståendes av Lovisa Hjern och Daniel Mortensen. Bägge två var nyförvärv inför föregående säsong och ingen lär ha gjort någon besviken som sympatiserar med Wetterbygden Basketball.

Lovisa Hjern anslöt från Norrköping Dolphins och gjorde snabbt ett så pass starkt avtryck att hon blev kallad till sitt första seniorlandslagsläger någonsin i samband med OS-kvalet i februari. Nyligen rankade Aftonbladet Sveriges största talanger på damsidan och vem dök upp där på en smickrande niondeplats om inte självaste Lovisa Hjern.

Daniel Mortensen var dansk dynamit från dag ett. Innan säsongen var det inte många som överhuvudtaget kunde stava till hans namn men nu x antal månader senare är det annat ljud skällan. Succén i Wetterbygden Stars skapade rubriker hela vägen ner till vårt södra grannland och under våren fick han också chansen att representera sitt Danmark under det pågående EM-kvalet.

Nu återstår det bara för dig att starta budgivningen för att lägga vantarna på dessa signerade matchtröjor!

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln” dvs de som inte har det högsta budet har alltid  fem minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex LOVISA HJERN 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 6 Lovisa Hjern (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 3 maj kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

# 22 Daniel Mortensen (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 3 maj kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

AUKTIONEN ÄR AVSLUTAD OCH VI TACKAR FÖR ALLA BUD!

GRATTIS till Tina Christiansen som budade hem Daniel Mortensens tröja för 1100 kr

Vi kommer överens om leverans efter betalning… :=)