Pressansvarig

Thomas Ekström
thomas.ekstrom@wbbasket.se
0708941106

Matchdag

Det behövs ingen ackreditering till matcher under grundserien men uppvisa alltid presslegitimation vid entrén. I slutspelet vill vi att man ansöker om ackreditering via e-post till info@wbbasket.se. I Huskvarna Sporthall finns bord uppställda vid korgen närmast ingången. Det finns en hytt som används för vår egen mediavisning i hallen men kontakta pressansvariga för exempelvis radiosändningar.

Vi serverar fika till pressen i halvtid och dryck finns på pressbordet. För mer information kontakta någon av de pressansvariga. Presskonferenser genomförs inte under grundserien. Det är istället okej att göra intervjuer på planen efter slutsignal.

Namn och logotypes

Alla namn och logotyper för Wetterbygden Basketball och våra samarbetspartners tillhör respektive organisation och får inte användas utan skriftliga tillstånd och vägledningar. Vi hänvisar till respektive organisations hemsida och/eller pressavdelning.

Fotograf

Behöver ni hjälp med en lokal fotograf kontakta våra pressansvariga för lösningar.

Vår logotyp

Ladda ner vår logotyp här som PNG-filer. Fullständig logotyp med symbol och text i svart och vit text samt endast logosymbol.