Välkommen att gå på match med Wetterbygden Basketball

Fantastiskt roligt att ta emot dig på match hos oss i Wetterbygden Basketball. Våra hemmamatcher spelas i Huskvarna Sportcenter, Alfred Dalinvägen 2, 561 31 Huskvarna.

Det är en anläggning som har många olika arrangemang och träningar och det finns flera olika ingångar till byggnaden. Vi har vår huvudentré i den södra delen av Huskvarna Sportcenter för våra arrangemang.

Biljett

Köp gärna din biljett i förväg för att vara säker på att få plats. Du hittar information om biljettbeställning på wbbasket.se/biljetter.
Entrékassan öppnar en timme innan matchstart.

Läktarskiss över platserna i Huskvarna Sporthall hittar du här.

Tillgänglighet för alla

När man kommer på match och sitter i rullstol är det bra att ta kontakt i förväg med Johan Söderkvist 072-0072221 eller epost johan.soderkvist@wbbasket.se för att få bästa hjälp. Det finns en hiss som går direkt till matcharenan och antingen får man sitta nere på golvet eller vid önskemål åka upp på läktarplats. För ingång här, säg till i huvudentrén, så öppnar vi.

Parkering – det finns en plats precis vid ingången och två bakom nya sporthallen, fler platser hittar du på kartan nedan.

Pluspolare – Wetterbygden Basketball är en del av PLUSPOLARE och du som har PLUSPOLARKORT kan använda det på våra matcher. Läs mer här.

Bortasupportrar

Vi välkomnar alla till basketfest hos oss och älskar att ha ett gäng som stöttar ”fel” lag i hallen. Om man tar kontakt med oss i förväg kan vi avdela en speciell sektion för bortasupportrar.

Transport

Buss & Tåg

Det är lätt att ta sig till Huskvarna Sportcenter med buss. Huskvarna station ligger inte heller så långt bort om man kommer med tåg. För att se tidtabell besök Länstrafikens hemsida här http://www.jlt.se. Busshållplatser nära sporthallen finns markerade på kartan, du hittar här nedan.

Bil

Norrifrån och söderifrån på E4 – tag avfart 100 mot HUSKVARNA C.

Parkering

Det finns en mindre parkeringsplats bakom nya sporthallen och en parkering vid Alfred Dalinskolan. Nordväst om hallen finns parkering för 100 bilar bakom kyrkogården.