Då var det dags igen. Nu har du chansen att lägga beslag på något av de två matchställ som tillhört några av favoriterna genom åren i Wetterbygden Basketball. Denna gång är det inte vilka matchlinne som helst vi auktionerar ut eller vad sägs om landslagsspelarna Louice ”Lollo” Halvarsson och Carl Engström? Missa inte denna unika chans att buda hem något av dessa matchlinnen!

Vad Louice ”Lollo” Halvarsson har kommit att betyda för svensk basket genom åren känner vi alla till vid detta laget. Efter några år i Wetterbygden Sparks är hon nu tillbaka i världstoppen och förlängde nyligen sitt kontrakt med storklubben Tarbes nere i Frankrike. ”Lollo” har tillsammans med tvillingarna Eldebrink blivit synonymt med svensk landslagsbasket på damsidan och nu ges möjligheten att ta del av denna aura genom att lägga beslag på hennes matchlinne från säsongen 2018-2019.

Carl Engström gjorde sitt första framträdande i Wetterbygden Stars under säsongen 2018-2019. När Moussa Kone tvingades till operation så var den väldige centern tillbaka i laguppställningen även säsongen därpå och vi kan garantera att det kommer bli en upplevelse att fästa upp hans matchlinne på någons vägg….vårt råd är att ni ser till att ha en stoooor vägg.

Nu återstår det bara för dig att starta budgivningen för att lägga vantarna på dessa signerade matchtröjor!

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln” dvs de som inte har det högsta budet har alltid  fem minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex ”Lollo” Halvarsson” 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 14 ”Lollo” Halvarsson (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 24 maj kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

# 35 Carl Engström (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 24 maj kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.