Från och med matchen mot Fryshuset på Söndag 12 November råder väskförbud i samband med Wetterbygden Stars Superettan matcher i Huskvarna Sporthall. Det betyder att du som åskådare inte får lov att ta med dig någon typ av väska till våra kommande matcher.

Polismyndigheten har fattat beslut om att det nu råder totalt väskförbud vid större evenemang, där ibland våra matcher i Superettan Herr.

Vi hoppas på förståelse kring beslutet för dig som åskådare. Tillsammans skapar vi ett tryggt, säkert och underhållande arrangemang när vi ses i Huskvarna Sporthall.

Vad innebär ett väskförbud?

Väskförbudet gäller alla former av väskor, handväskor, påsar med mera. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen. Undantag får även göras för personer med barn som har behov av skötväska. Dessa kommer att kontrolleras av vår entrépersonal.

Får Wetterbygden Basketball förvara min väska under matchen?

Nej! Enligt Polismyndigheten får vi inte förvara några väskor i samma byggnad som arrangemanget. Vi kan därför inte hjälpa till med väskförvaring.

Du kan läsa mer om förbudet på polisens hemsida.
https://polisen.se/aktuellt/nyheter/nationell/2023/november/beslut-om-totalt-vaskforbud-pa-idrottsevenemang/