När ni nu sitter hemma och firar påsk vill vi ge er möjligheten att fylla upp påskägget med ytterligare två signerade matchtröjor från säsongen 19/20 med Wetterbygden Basketball!

Från Stars har vi denna gång vår fantastiska Moussa Kone som kom från New York och förgyllde matcherna i Huskvarna Sporthall med både dunkar, blocks och en härlig inställning. Moussa blev en riktig favorit i hallen denna säsong.

Från Sparks hämtar vi vår egna Emma Johansson. Emma har denna säsong tagit enorma steg mot att en dag titulera sig fullfjädrad ligaspelare. Men har man haft mentorer som ”Lollo” Halvarsson och Samantha Cooper så finns ju förutsättningarna att Wetterbygden Basketball snart har sin egna superstar på damsidan!

Nu återstår det bara för dig att starta budgivningen för att lägga vantarna på dessa fantastiska signerade matchtröjor!

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln” dvs de som inte har det högsta budet har alltid  fem minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex EMMA JOHANSSON 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 22 EMMA JOHANSSON (Svart tröja)
Sluttid: Måndag 13 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

# 2 MOUSSA KONE (Svart tröja)
Sluttid: Måndag 13 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

AUKTIONEN ÄR AVSLUTAD OCH VI TACKAR FÖR ALLA BUD!

GRATTIS till Andreas Grudemo som budade hem Emma Johanssons tröja för 1600 kr

GRATTIS till LOFT Reklambyrå som budade hem Moussa Kones tröja för 500 kr

Vi kommer överens om leverans efter betalning… :=)