Påsken må vara över men inte chansen att buda hem något av fjolårets matchställ från Wetterbygden Basketball! Nu har du chansen att glänsa på Vätterstranden i sommar, buda hem två signerade matchtröjor från säsongen 2019 – 2020. 

Adam Rönnqvist tillhör något av det bästa svensk basket har att erbjuda på herrsidan och under fjolårssäsongen skapade han stundtals kaos med motståndaren tack vare sin snabbhet och sitt hoppskott nere i Huskvarna Sporthall. Nu har du chansen att ikläda dig rollen som # 1!

”Big Sister Matters”. Ebba Sjökvist har genom åren kommit att symbolisera den lokala förankringen i Wetterbygden Basketball. Med ett konstant leende på läpparna bildade hon en stabil bakplan tillsammans med Lovisa Hjern den gångna säsongen och visade en gång för alla att hon nu är förbi talangstadiet för att istället räknas in under epitetet fullfjädrad damligaspelare.

Nu återstår det bara för dig att starta budgivningen för att lägga vantarna på dessa signerade matchtröjor!

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln” dvs de som inte har det högsta budet har alltid  fem minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex EBBA SJÖKVIST 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 9 EBBA SJÖKVIST (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 19 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

# 1 ADAM RÖNNQVIST (Svart tröja)
Sluttid: Söndag 19 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

AUKTIONEN ÄR AVSLUTAD OCH VI TACKAR FÖR ALLA BUD!

GRATTIS till Carolin Johnson som budade hem Ebba Sjökvists tröja för 800 kr

GRATTIS till Bengt Rönnqvist som budade hem Adam Rönnqvists tröja för 1000 kr

Vi kommer överens om leverans efter betalning… :=)