Chanserna att buda hem något av fjolårets matchställ från Wetterbygden Basketball fortsätter hagla över oss! Nu har du chansen att lägga beslag på något av de två matchställ som tillhört några av favoriterna sedan första dagen dom planterade sina Nikes på Huskvarna Sporthalls parkett: Jelena Krsmanovic och Jonathan Bohman!

Det har inte undgått någon att Wetterbygden Sparks spanska inslag på guardsidan har spelat med passion så att det både räcker och blir över. Med en vinnarskalle utöver det vanliga har Jelena Krsmanovic sedan dag ett i år vår förening varit ett viktigt inslag i Sparks och framförallt bidragit med värdefull rutin.

Jonathan Bohman är en annan spelare vars hjärta blöder för Wetterbygden Basketball. Med ett mod och en inställning som kan försätta berg har han gjort stort intryck och verkligen gjort skäl för epitetet: ”hard work matters”. Säg den som inte skulle bära # 15 med stolthet på beachen i sommar?

Nu återstår det bara för dig att starta budgivningen för att lägga vantarna på dessa signerade matchtröjor!

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln” dvs de som inte har det högsta budet har alltid  fem minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex JELENA KRSMANOVIC 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 3 Jelena Krsmanovic (Svart tröja)
Sluttid: Fredag 24 april kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

# 15 Jonathan Bohman (Svart tröja)
Sluttid: Fredag 24 april kl. 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

AUKTIONEN ÄR AVSLUTAD OCH VI TACKAR FÖR ALLA BUD!

GRATTIS till Leif Ojensa som budade hem Jelena Krsmanovic tröja för 500 kr

GRATTIS till Veronika Spångberg som budade hem Jonatan Bohmans tröja för 600 kr

Vi kommer överens om leverans efter betalning… :=)