När alla nu sitter hemma och kanske tänker tillbaka till årets fantastiska matcher med Wetterbygden Sparks och Stars vill vi komma med en glädjebomb. Vi auktionerar ut matchtröjor från året och går ut hårt med två av basketligans främsta aktörer nämligen ÅRETS FORWARD #14 Samantha Cooper och ÅRETS ARTIST #12 Ty Sabin. Ni har möjlighet att ”ropa in” deras signerade SVARTA tröjor.

Auktionen har en sluttid där det högsta budet gäller och budgivaren får köpa tröjan. Buden är bindande. Om bud inkommer precis innan sluttiden gäller ”5 min-regeln”. Dvs de som inte har det högsta budet har alltid 5 minuter på sig att bjuda över trots att tiden har passerat. När tiden är ute och högsta budet legat i minst fem minuter är det ett vinnande bud. Vi tillämpar den regeln för att alla ska få chansen helt enkelt.

Buden för respektive tröja lämnas i kommentarsfältet här på hemsidan. Vi ber er hålla kommentarsfältet med enbart bud. Övriga kommentarer undanbedes. Ev. frågor kan ställas via epost till info@wbbasket.se

Skriv NAMN + BUD i kommentarsfältet! (ex SAMANTHA COOPER 500 kr)

När budgivningen är klar skickas pengarna via SWISH: 123 379 66 20

# 14 SAMANTHA COOPER (Svart tröja)
Sluttid: Onsdag 8 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

#12 TY SABIN (Svart tröja)
Sluttid: Onsdag 8 april kl 20.00
Utgångsbud: 500 kr.

 

AUKTIONEN ÄR AVSLUTAD OCH VI TACKAR FÖR ALLA BUD!

GRATTIS till Profilhajen AB som får Samantha Coopers tröja för 2000 kr

GRATTIS till Johan Pedersen som får Ty Sabins tröja för 1000 kr

Vi kommer överens om leverans efter betalning… :=)

GLAD PÅSK!