Wetterbygden Basketball kan idag stolt presentera en ny guldsponsor åt verksamheten i form av Babyshop Group. Babyshop.se grundades 2006 och är idag oerhört stolta över att vara den ledande nätbutiken för exklusiva varumärken inom barnmode i Europa. Babyshops mål är att inspirera genom att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse och den bästa kundservicen med en mix av välkända, lokala och internationella designade kvalitetsmärken.

På Babyshop kommer man garanterat att hitta det man som blivande förälder söker. Babyshop har samlat det senaste modet som hör barnvärlden till, på ett och samma ställe för att göra ens shoppingrunda snabb, enkel och inspirerande. I Babyshops sortiment hittar man kläder och skor för barn i åldrarna mellan 0 till 10 år, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, skötväskor, barninredning och mycket mer.

https://www.babyshop.se/

Marcus Tagesson är CEO på Babyshop Group och säger så här apropå det faktum att man nu väljer att samarbeta med Wetterbygden Basketball:

Babyshop Group har starka rötter i Vätterbygden och har följt Stars och Sparks under en lång tid. Vi är otroligt imponerad av engagemanget och ambitionen som finns i verksamheten och det är något som vi starkt kan identifiera oss med som bolag. Vi ser med glädje fram emot att följa både tjejernas och killarnas fortsatta framgång även framöver, säger Marcus Tagesson.

I lägret hos Wetterbygden Basketball är det naturligtvis oerhört glädjande att ytterligare ett stort företag från bygden vill förknippas med en av världens mest jämställda och integrerade sporter i allmänhet och med Wetterbygden Basketball i synnerhet. Verksamhetens general manager, Thomas Ekström, förklarar vikten av Babyshop Groups engagemang i Wetterbygden Basketball på följande sätt:

Så har vi fått med ännu ett starkt varumärke från Jönköping som ser vinsten i att samarbeta med Wetterbygden Basketball. Både Babyshop Group och vi själva i Wetterbygden Basketball har gjort en fantastisk resa på kort tid och förstår båda att framgång föds genom hårt arbete. Jag är otroligt glad att vår verksamhet nu får möjligheten att förknippas med samma laganda som gjort Babyshop Group framgångsrikt och att det förhoppningsvis också spiller över på vår verksamhet. Jag vill passa på och hälsa Babyshop Group välkommen till oss i Wetterbygden Basketball, säger Thomas Ekström.