Wetterbygden Basketball kan idag presentera en ny reseleverantör när det gäller Stars och Sparks respektive bortamatcher under första året i Svenska Basketligan. Det blir BD Bussresor AB i Huskvarna som får den stora äran att under hösten/vintern transportera synnerligen värdefull last i form av våra favoriter i Wetterbygden Basketball.

BD Bussresor AB är ett familjeföretag som bildades 2001. Kontoret ligger beläget i Huskvarna där man har tillgång till bussar upp till 70 personer. BD Bussresor AB har en mycket stor erfarenhet av turistbranschen, både i Sverige och utomlands. BD Bussresor AB arrangerar med stor vana olika typer av resor, framförallt till Kosovo, från semesterresor till företagskonferenser, mässresor, föreningsresor m.m.

För BD Bussresor AB har alltid resenären stått i centrum och genom att erbjuda kvalitetsresor till ett bra pris har BD Bussresor AB många återkommande resenärer. Återkommande resenärer och trogen personal har kommit att ge resor med BD Bussresor AB sin alldeles speciella prägel. Här är atmosfären personlig och trivsam och gör i sig resan till en minnesvärd upplevelse.

BD Bussresor AB motto är: ”Kvalitet – Säkerhet – Komfort – Allt För Våra Gäster”

Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, säger så här apropå att det nu blir resor med ortens bussbolag:

– Från första stund vi kom i kontakt med BD Bussresor AB och Beshir Deliu så har det känts som att man verkligen vill köra oss vilket naturligtvis känns både bra och som en förutsättning. För oss är det naturligtvis viktigt att hitta en kombination av säkerhet, punktlighet och ekonomiska fördelar när vi tittar på samarbetspartner gällande våra resor. I det sammanhanget känns det som att BD Bussresor AB står sig starkt och vi ser fram emot ett lyckat samarbete, säger Thomas Ekström.

BD Bussresor AB:s ägare, Beshir Deliu, är också inne på att det nu ska bli roligt att köra ”basketgiganterna i Wetterbygden Basketball”:

Det känns fantastiskt bra att ha kommit överens med Wetterbygden Basketball, inte minst med tanke på att vårt garage och deras arena för hemmamatcher mer eller mindre ligger på samma gata. Att två verksamheter på orten kan försöka hjälpa varandra på detta sätt stärker naturligtvis bådas varumärke och inte minst: Huskvarna som ort betraktat. Det ska blir roligt att se både Sparks och Stars mäta krafterna i höst och vi ska naturligtvis göra vårt bästa för att de ska komma fram både utvilade och i tryggt förvar, säger Beshir Deliu.