Knappt har Wetterbygden Basketball sett dagens ljus förrän vi med både stolthet och glädje kan presentera vår starting PG i vår förstafemma gällande samarbetspartners – välkommen till Wetterbygden Basketball, EPAB!

EPAB är specialiserat på bemanning, rekrytering och omställning med inriktning på kollektivområdet. EPAB är också Sveriges mest lokala bemanningsföretag då deras arbetsfilosofi är att finnas nära sina kunder.

Sedan EPAB grundades har bolagets utveckling gått spikrakt uppåt. 2013 omsatte varumärket 130 miljoner kronor och hamnade på 12:e plats när branschorganisationen Bemanningsföretagen rankade landets 25 största bemanningsföretag.

EPAB är ett varumärke inom OnePartner Group, en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Tillsammans med sina två andra varumärken, EnPartner (rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn) och EBS (funktionslösningar och helhetsåtaganden) är OnePartner Group en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning.

www.ep-ab.se
www.onepartnergroup.se

Huvudägare OnePartner Group, Stefan Alvarsson:

- För oss i EPAB innebär detta samarbete med Wetterbygdens Basketball att vi återigen visar och tror på lokala satsningar inom idrotten. EPAB är verksam med att hjälpa lokala företag med HR kompetenser för att lyfta sitt bolag. Vi ser fram emot detta samarbete, säger Stefan Alvarsson.
I Wetterbygden Basketball är man naturligtvis glada en dag som denna då en stark lokal förankring i näringslivet är en förutsättning för att kunna bedriva elitidrott.

– EPAB: s inträde ger oss den grundplåt som är så otroligt viktigt när man startar upp ett nytt projekt likt Wetterbygden Basketball men framförallt ger det oss trovärdighet då ett så pass starkt och erkänt varumärke som EPAB väljer att samarbeta med oss. Nu jobbar vi vidare med att fylla övriga platser i vår förstafemma och vi både tror och hoppas att vi inom kort kan ha klart med någon ytterligare aktör, avslutar Thomas Ekström, Wetterbygden Basketball.