Wetterbygden Basketball kan stolt förkunna att man skrivit avtal med ERREA Sport AB som ny klädleverantör innevarande och kommande säsong!

Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, säger så här om det nya avtalet med ERREA Sport AB:

– Wetterbygden Basketball har under en tid sökt efter en samarbetspartner för sportmaterial runt våra lag och att nu lyckats komma överens om ett avtal med ERREA Sport AB känns oerhört bra, säger Thomas Ekström.

– ERREA Sport AB har, efter goda vitsord från bland annat Borås Basket, visat att de levererar kvalité på sina basketkläder och har också gett vår förening stora möjligheter att kunna skräddarsy föreningskollektioner helt enligt våra önskemål vilket bland annat kommer märkas i samband med Wetterbygden Sparks nästa match då tjejerna kommer spela i ett eget designat matchställ, snyggast i Basketsverige om ni frågar oss, avslutar en glad Thomas Ekström.

Mats Magnusson på ERREA Sport AB kommenterar avtalet:

– ”ERREA Sport AB är ett Italienskt företag med egen tillverkning i Europa av sportkläder för i stort sett samtliga idrotter. ERREA Sport AB har gjort en stor satsning på basket som medför ett komplett textilprogram med stort utbud. ERREA Sport AB är mycket stolta och glada för samarbetet med Wetterbygden Basketball. Föreningen har visat stort engagemang och framåtanda helt i linje med ERREA Sport AB tänk och framtida fortsatta satsning på basket, säger Mats Magnusson.”