Sparks första nyförvärv inför kommande säsong är klart och det är ett bekant ansikte som nu återkommer i laguppställningen. Tanken var att det skulle bli collegestudier säsongen som gick men av förklarliga skäl blev det inget av detta – välkommen tillbaka till Wetterbygden Basketball, Hannah Wester!

Hannah Wester har varit runt Wetterbygden Sparks under den gångna säsongen och nu står det alltså klart att hon tar en av tröjorna i kommande säsongs upplaga, något hon kommenterar på följande sätt:

Jag är väldigt taggad för en ny säsong i Wetterbygden. Förra året blev ju inte precis som jag tänkte mig basketmässigt, men jag är jättetacksam för att jag kunde fortsätta träna här hemma ändå, med både laget och Krumesh. Därför känns det extra kul att nu kunna vara en del av laget fullt ut och att jag fått förtroendet av Krumesh att göra det. Det känns som att det är rätt plats för mig just nu för att fortsätta utvecklas och jag hoppas kunna bidra till lagets framgångar denna kommande säsong på alla sätt jag kan, säger Hannah Wester.

Headcoach Krumesh Patel har fått chansen att se Hannah Wester på nära håll  så när möjligheten dök upp att jobba med henne mer frekvent så fanns det inte mycket att tveka på. Coach Patel:

Great to have Hannah on the roster, she has been with us all year in practice. Now has made the decision to be with us. She will be good for the program and will challenge the environment to help us keep moving forward. She has showed good ability to shoot and rebound so we hope to see that on the floor, säger Krumesh Patel.