Efter utflykten i onsdags till Helsingborg så är Wetterbygden Highlanders åter tillbaka på hemmais i Idrottshuset, Arenan och denna gång gästas vi av ett mycket talangfullt lag i form av Borås Basket.

Borås Basket förfogar några av svensk baskets största talanger för närvarande där den kanske allra störste går under namnet John i förnamn och Brändmark i efternamn. Som sin vapendragare har han en talang vid namn Emil Lundstedt och bägge två har under hösten bevisat sig vara värdiga inte bara sporadiska inhopp i föreningens ligalag, utan headcoach Pat Ryan har till och med tilldelat bägge två regelrätta roller med värdefull speltid som det ultimata beviset på deras utvecklingskurva det senaste året.

Bägge dessa ynglingar flankeras av en av seriens absolut mest rutinerade rävar i form av Mohammed Neffati som under årens lopp flyttat på både en och annan ungtupp i tresekundersområdet genom sin bastanta kroppshydda. Nämnde Neffati är inte bara en tung spelare i ordets rätta bemärkelse utan här lurar också ett av seriens bästa trepoängsskott när utrymme ges.

För hemmalaget gäller det att studsa tillbaka omgående efter den fattiga insatsen senast mot Helsingborg, är vi ett lag likt då eller är vi ett lag likt insatsen senast det begav sig på hemmaplan mot Köping Basket?

Den som tar sig till Idrottshuset, Arenan på lördag kl. 17.15 får se!