Matcherna duggar tätt för Wetterbygden Highlanders den kommande perioden då inte mindre än tre matcher ska avklaras den kommande veckan. Först ut är mötet mot Köping Basket som kommer bli en tuff match mot ett av seriens formstarkaste lag där man adderat kanske seriens bästa spelare i form av Ronald Boggs, en herre som snittat över 20 poäng på de tre matcher han deltagit.

Veckans förberedelser för Wetterbygden Highlanders har varit lite annorlunda i den mening att laget haft en gästtränare på besök. Direkt influgen från Barcelona har Boris Balibrea gett sin syn på hur basket bör spelas både offensivt och defensivt och det ska bli spännande och se om han lyckats förmedla något som fastnat på näthinnan…

Hemmalaget kommer till spel efter en insats i Trelleborg förra helgen som handlade om ömsom vin och ömsom vatten. Om Highlanders ska kunna rubba lagets som hittills är 7-2 så vill det till att vi väljer det första alternativet till dryck och håller oss till vatten i timeouts och periodvilor.

Nyckeln precis som vanligt blir att hålla jämna steg i returtagningen och ta tillvara (läs; vårda bollen) på de möjligheter som ges framåt.

Uppkast i Jönköpings Idrottshus, Arenan nu på söndag kl. 12.00!

Välkomna!