Ja, då var det dags igen för Highlanders och bocka ned sig i bussen som denna gång kommer ta sin värdefulla last mot de södra utkanterna av den kungliga huvudstaden för match mot Huddinge Basket, en match som på förhand känns som att den kan sluta hur som helst.

Huddinge Basket har kanske i eget tycke inte inlett säsongen som de själva förväntade sig: av åtta försök har endast en match slutat med rosa skimmer och det är man naturligtvis inte nöjd med i ett lag som i fjol länge utmanade om de fyra platserna till Superettan varför vi kan räkna med ett hemmalag som kommer komma ut och köra från första stund.

Förutom att Wetterbygden Highlanders har haft den goda smaken att välja rosa som accentfärg i sin logga, så har också vårt favoritlag kommit i kontakt med ett rosa matchprotokoll vid två tillfällen denna höst, bägge två på hemmaplan mot RIG Mark och Lobas Basket. Ambitionen är därmed inte lägre ställd än att vi kommer få se ett bortalag komma till spel i Edbohallen med siktet inställt på att göra allt i sin makt för att ta det första rosa matchprotokollet tillbaka med hem till Vätterbygden.

Wetterbygden Highlanders tränar tillsammans en sista gång på fredagseftermiddagen och det är också då laget nomineras och vi per automatik också vet lite mer om förutsättningarna gällande några av spelarna som haft en del skadekänningar under veckan.

Hur som helst kan vi vara överens att det är två lag som går för seger och det lag som lyckas vinna denna drabbning har då också bäddat bra för sig inför fortsättningen av årets seriespel!

Har du vägarna förbi så startar matchen kl. 16.00 i Edbohallen – kom och heja fram killarna till årets tredje seger!