Idag söndag är det dags för Wetterbygden Highlanders andra träningsmatch och precis som för Wetterbygden Sparks i går, så går dagens resa de dryga 17 milen norrut till Sveriges läckraste Stadium Arena för match mot Norrköping Dolphins utvecklingslag förstärkta av x antal dubbellicenser från klubbens A-lagsverksamhet.

Wetterbygden Highlanders kommer till spel med en intensiv träningsvecka i kroppen. Efter första matchen i tisdags mot ligalaget Nässjö Basket har fokus på träningarna uteslutande handlat om ett försvarsspel som måste upp ett par nivåer om laget ska nå full utväxling för all den inneboende offensiva talang som gruppen besitter, söndagens match uppe i Norrköping blir ett bra test på vart laget befinner sig, i synnerhet med tanke på att det blivande hemmalaget har en uppsjö av offensiv talang, inte minst på guardpositionerna.

Tyvärr för Wetterbygden Highlanders del, men desto roligare för Casper Ronqvist, så har nämnde Casper bestämt sig för att avsluta sina studier på Sanda Basketgymnasium (NIU) och istället förflytta sina studier utomlands, närmare bestämt till Combine Basketball, en prep school i Atlanta, Georgia, USA.

Wetterbygden Basketball önskar naturligtvis Casper all lycka på sitt nya äventyr!