Wetterbygden Basketball fortsätter det digra arbete det innebär att etablera ett elitlag inom dambasketen i Vätterbygden. Vi kan idag meddela att vi lyckats ro ytterligare ett viktigt samarbetsavtal i hamn genom att presentera ”Sparks Förstafemma Samarbetspartners, Shootingguard” i form av HSB Göta!

HSB Göta erbjuder ett komplett utbud av tjänster av fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och nyproduktion av bostadsrätter.

HSB Göta är en helhetsentreprenör och har även eget fastighetsbolag med hyreslägenheter. Utöver sina bostadsrättsföreningar har man en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. HSB Göta finns i Jönköpings- och Hallands län samt i delar av Södra Älvsborg.

www.hsb.se/gota

VD, HSB Göta, Henrik Zäther:

- Från HSB:s sida ser vi detta som en fantastisk möjlighet att vara med på en elitsatsning från starten och särskilt att det är en satsning på kvinnlig idrott, säger Henrik Zäther.

– Det är viktigt för oss som arbetsgivare att kunna visa upp oss i olika sammanhang och stärka vår attraktivitet som arbetsgivare. Vårt framtida rekryteringsbehov inom fastighetsbranschen är stort och processen med att öka andelen kvinnor i olika positioner inom företaget fortsätter, Henrik Zäther.
För Wetterbygden Basketball har det hela tiden handlat om att synliggöra talangfulla baskettjejer som har ambition att satsa på sin basket och ta den till nästa nivå. I kombination med detta vill man aktivt verka för att ett kvinnligt nätverk bland näringslivet i allmänhet och bland sina samarbetspartners i synnerhet.

Thomas Ekström, Wetterbygden Basketball:

– Förutom att vara ett trovärdigt sportsligt alternativ på plan märker vi av behovet att synliggöra tjejer även utanför plan, utanför idrotten. Därför jobbar vi nu med att etablera ett kvinnligt nätverk där kvinnor ges chansen att knyta värdefulla kontakter som vederbörande sen kan använda sig av i sin profession, allt samlat under samma tak: Wetterbygden Basketball.

– Med HSB Göta får vi ytterligare en stark aktör som gör att vi förstärker vår trovärdighet i våra ambitioner att bli ett slagkraftigt alternativ för kvinnliga basketspelare och ledare, idag och i framtiden, avslutar en glad, Thomas Ekström.

I och med avtalet med HSB Göta har nu Wetterbygden Basketball klart med två stora samarbetspartners:

  • EPAB
  • HSB Göta

Wetterbygden Basketball räknar inom snar framtid göra klart med ytterligare tunga aktörer.