Huskvarna Trafikskola är det senaste företaget i Vätterbygden som valt att samarbeta med bygdens hetaste elitförening för tillfället, Wetterbygden Basketball. Ingen lär ju ha undgått att Wetterbygden Sparks i dagarna kvalificerat sig för den högsta serien basketsverige har att erbjuda, Basketligan dam. Dessutom har föreningen ett herrlag, Wetterbygden Stars, som är mitt uppe i slutspurten av Superettan och som även dom har slagläge på spel i den högsta serien till hösten, Basketligan herr. 

Huskvarna Trafikskola är ett familjärt företag som värdesätter att man som elev känner sig sedd och får den hjälp och det stöd
som man behöver för att bli en trygg förare. Som supporter till Wetterbygden Basketball är man alltid välkommen att höra av sig direkt till Huskvarna Trafikskola eller via föreningen om man har några frågor som rör en blivande förarutbildning.

Klubbchefen i Wetterbygden Basketball, Thomas Ekström, kommenterar det faktum att en ny samarbetspartner har bestämt sig för att ansluta till föreningen:

– Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi har en ny samarbetspartner som vill vara med på den resa som nu fortsätter med Wetterbygden Basketball. Vi har från första träff med Huskvarna Trafikskola fått en känsla av ett företag som vill värna om det lokala  idrottslivet och när vi nu kommer få hit de bästa dambasketlagen i Sverige till Huskvarna Sporthall, så visade Huskvarna Trafikskola att de gärna ville vara med och stötta denna verksamhet på det sätt som de kan göra för att göra oss än starkare och bättre.

– Vi hälsar Huskvarna Trafikskola välkomna till vår basketfamilj i Wetterbygden Basketball, säger Thomas Ekström.