Efter vår senaste prestation, borta mot Central, har vi fått ny energi. I en match som bjöd på både högklassigt skytte från bägge lagen och högt tempo, visade vi att vi tar steg i rätt riktning. Med detta med oss ska vi på nytt ta emot ett av Superettans bästa lag, Luleå Stars. I Stars finns det flera spelare med Damligameriter och på nytt får chansen att mäta våra krafter mot denna typ av motstånd.

Många som producerar

Luleå Stars har flera spelare som kan spela bra basket. Det finns alltid någon som kan kliva fram när det behövs, vilket gör laget jobbiga att möta. Samtidigt har man en skicklig postspelare i Hanna Isaksson som producerar 11 p och 12,5 retur i snitt/match. I den senaste matchen i Superettan slog man BG Luleå med 57-61.

Bra tempo

Sparks har haft en träningsvecka med hittills bra tempo och intensitet i spelet. Trots att vi kört på ganska hårt och bra har vi svarat bra på intensiteten. Förhoppningsvis kan vi behålla flera av det bra momenten från senaste matchen och samtidigt vässa några delar ytterligare.

”- Jag är glad över vår senaste prestation och tycker det finns intentioner som kan ta vår utveckling ett par pinnhål uppåt. Tycker vi börjar komma in i nivån i Superettan på ett bättre sätt. Det glädjer mig att flera spelare börjar se riktigt skarpa ut och potentialen till att fler blommar ut finns där.” säger Johan Enbom

Webb-TV

I samarbete med Frog Media kommer matchen att sändas utan kommentator. Vill man se matchen går man inte på följande länk och följer anvisningarna.

Uppkast i Arenan; Lördag 31/1 kl. 17:00