Spelartruppen för Stars 21/22 är nu i princip klar, och vi i ledningen ser framför oss ett ungt och mycket talangfullt lag, med en mycket rutinerad stomme som skall försvara klubbens färger kommande säsong. Vi har tittat på några sista pusselbitar, där vi till slut har enats om en sista spelare som vi väldigt gärna velat få med i truppen, och detta gick vi i hamn med denna vecka. Det är med stor glädje vi presenterar en kille med stor potential till Stars-laget, välkommen önskar vi Joel Ekenstierna från Nässjö Basket!

I Joel Ekenstierna har vi en småländsk kille som har sina rötter i Nässjö Basket. Joel har de tre senaste säsongerna tillhört Nässjös ligatrupp samt deras Basketettanlag där han i det senare laget varit en framträdande spelare. Joel har genom sin tillhörighet till Nässjös SBL-lag fått lära sig massor av elitcoacherna som kommer hjälpa honom när han nu kommer få möjlighet till en större roll i Superettan hos Stars. Vi som följt Joel genom åren vet vilken talang han är och vi hoppas nu att han skall blomma ut på en nivå som förhoppningsvis passar honom perfekt för att kunna ta nästa steg i sin basketutveckling.

Flera av spelarna i Stars känner Joel sedan tidigare så vi tror att hans entré till laget kommer bli både smidig och mycket positiv för lagkemin. Som vi sagt tidigare – ännu en spelare i Stars med betoning på ung talang ansluter 21/22!

Detta kan varit den sista spelaren in i truppen även om vi håller en plats öppen för en ev liten överraskning senare i sommar. Klubben kommer också snart meddela vem/vilka som kommer leda/coacha laget kommande säsong och även här kan det bli en överraskning…stay tuned! Go Stars!

Fotocred: Nässjö Basket