Wetterbygden Basketball har den stora glädjen att förkunna att en av föreningens samarbetspartners sedan något år tillbaka, John Bauer Hotel inne i Jönköping, under torsdagen meddelade att man har för avsikt att uppgradera sitt sponsorskap inför säsongen 2016-2017 till att nu vara en fullvärdig huvudsponsor i kategorin ”Starting Five”.

Best Western Plus John Bauer Hotel är ett fyrstjärnigt modernt och personligt boutiquehotell som ligger mitt i centrala Jönköping precis vid Munksjön. I öppen planlösning till hotellet ligger restaurangen Ester Kök & Bar. Man förfogar över 105 rum varav tre juniorsviter och en svit med utsikt över Munksjön och takåsarna på femte våningen . På hotellets konferensavdelning har man åtta möteslokaler och den största lokalen passar bra till alla möjliga sammankomster julbord, kickoff, fest, jubileum och middagar. Här är det perfekt att boka för er som tycker läget är viktigt för er konferens. Jönköping är en populär knutpunkt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. John Bauer Hotel ligger fem minuter från E4:an, 20 minuter till Jönköping Airport och det är promenadavstånd till tågstationen och resecentrum. För dig som kommer med bil erbjuder man parkering i garage i mån av plats och mot en avgift. Man har även ett antal platser med el-uttag för elbilar, boka gärna i förväg.

Så här förklarar en av hotellets ägarinnor, Katarina Fingal, att man nu väljer att utöka samarbetet med Wetterbygden Basketball i allmänhet och Wetterbygden Sparks i synnerhet:

– Då vi upplever att vi som sponsor har mer och mer att vinna av samarbetet med Wetterbygdens Basketball vill vi gärna fortsätta stödja baskettjejerna och hela klubben. Eftersom vi känner oss uppmärksammade och att klubben är angelägna om att samarbeta med sina sponsorer, är det också extra kul att nu kunna gå upp till huvudsponsornivån, säger Katarina Fingal.

För Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, innebär John Bauer Hotels uppgraderade sponsorskap både råg i ryggen och blodad tand, men framförallt att man nu metodiskt kan fortsätta bygga upp och förvalta samarbetet med både befintliga och potentiella nya samarbetspartners:

Vi ser det utökade stödet från John Bauer Hotel som ett kvitto på att vi jobbar på rätt sätt mot våra sponsorer, där vi hela tiden försöker se dem som samarbetspartners och inte någon man bara ber om ekonomiskt stöd. Detta hoppas vi också kan få fler i näringslivet att vilja stödja vår elitsatsning på dambasketen i Jönköping. Wetterbygden Basketballs hela organisation är otroligt glada för att ha fått ännu en huvudsponsor genom Katarina och Anna-Carin på John Bauer Hotel. De är en pusselbit som gör att vi kan fortsätta vårt arbete med den tydliga målsättningen att nå Basketligan Dam med Sparks inom snar framtid, säger Thomas Ekström.