Det är med stor glädje och stolthet som vi enats om en förlängning av vårt samarbete med Länsförsäkringar Jönköping över de kommande tre åren!

Länsförsäkringar har varit en stabil partner till oss under flera år där man står bakom vårt arbete med jämställd basket mellan tjejer o killar, och våra värden runt policyn Lika villkor.

Vi har även en total samsyn runt vårt samhällsarbete genom Projekt Reach, där klubben och våra spelare är ute och agerar förebilder både i skolmiljö och i prioriterade områden i Jönköping och Huskvarna.

”Det är otroligt glädjande att Länsförsäkringar vill fortsatt stötta och hjälpa oss i vårt arbete med ungdom och elitsatsningar inom basketsporten, men också att vi har samsyn runt våra insatser i civilsamhället i vår vackra bygd. Wetterbygden är enormt stolta att fortsatt få ha Länsförsäkringar som en av våra stora samarbetspartners de kommande tre åren” säger Thomas Ekström verksamhetsansvarig för ungdom.

” Vi är glada och stolta över att fortsätta vårt goda samarbete med Wetterbygden Basketball. Att bidra till en verksamhet som tydligt förbättrar samhället genom Project REACH och som har ett starkt ställningstagande kring jämställd basket är en riktig tre-poängare.” avslutar Emelie Ramsö Hållbarhetsansvarig Länsförsäkringar Jönköping.

Tack Länsförsäkringar för att ni fortsatt tror på vad vi gör!