Event är översatt till svenska en ”händelse”. För oss i Wetterbygden Basketball är ett event allt från att förbereda en av Sveriges finaste baskethallar inför match till att tillgodose alla i publiken vad gäller basket och två bra lag i vardera liga, till att ha möjlighet att köpa nåt gott men också kunna se framträdanden och överraskningar. Helt enkelt en bra händelse.

Vårt event är också ett tillfälle att låta våra sponsorer synas, att kunna ha bjudningar för kunder, affärskontakter eller bara för dem själva. Det är otroligt viktigt för oss i Wetterbygden att våra sponsorer känner att de får något tillbaka och att vi kan skapa en relation över tid. Vi försöker hela tiden ”utveckla” vår produkt till något som står för gemenskap, engagemang och att alla kan delta oavsett ursprung eller läggning.

För att göra sponsorträffarna bra har vi nu knutit till oss en av våra ungdomstränare med mångårig erfarenhet från hotellbranschen att utveckla dessa event. Han heter Leif Ojensa och har efter 30 år insett att det är i klubben han hör hemma, även på dagtid. Vi har gemensamt tagit fram flera olika erbjudanden för sponsorer att visa sin produkter eller tjänster via personliga möten, roll-ups och reklam eller via film på storbild i matcharenan. Dessutom kan man som sponsor bjuda sina kunder på allt från räkmacka och kaffe till en delikatesstallrik med ”svenska tapas” och kanske ett glas vin eller öl. Vi kallar detta ”Matchvärdskap”. Förhoppningsvis kommer alla våra stora sponsorer att  kunna vara matchvärdar under den ordinarie säsongen. Vi ser fram emot att ge er och era gäster en kväll att minnas som tack för att ni är med oss.