LOFT Reklambyrå är ny mediapartner åt Wetterbygden Basketball. Ambitionen och målsättningen med samarbetet är att utveckla kommunikationen mellan föreningen och dess kunder. Dagens verksamhet ställer stora krav på att synas och nå både befintliga och nya kundgrupper och det är här som LOFT Reklambyrå kommer in i bilden.

Tillräckligt stora. Tillräckligt små. Det är LOFT Reklambyrå.

LOFT Reklambyrå är stora nog att ta ett helhetsansvar för era kommunikationsåtgärder. Samtidigt är man inte större än att man får en personlig och nära relation med reklambyrån. Man vet vilka LOFT Reklambyrå är och vilka man får jobba med. Tillsammans har reklambyrån många år erfarenhet av reklam och kommunikation. Behöver reklambyrån fler kompetenser för just ert projekt handplockar man ett team i sitt nätverk av frilansare och specialister.

Men framförallt är LOFT Reklambyrå flexibla och lyhörda. Man lyssnar på sin kund. Det betyder inte alltid att man gör som ni säger, men man lovar att alltid ge er kreativitet som lyfter. Kommunikation som berör och tar era företag framåt. Som får er verksamhet att växa.

Det var just för att man älskar att se både företag och människor växa som man startade LOFT Reklambyrå 2011. Man älskar nämligen att göra skillnad på riktigt! Kanske är det också därför så många av deras kunder har varit dom trogna ända sedan starten?

https://www.loftreklam.se/

Jakob Holmberg är VD på LOFT Reklambyrå och säger så här med anledning av att man nu valt att gå in i ett samarbete med Wetterbygden Basketball:

– Vi på LOFT ser fram emot att få hjälpa till att utveckla kommunikationen tillsammans med Wetterbygden Basketball. Samarbetet passar väl in i vårt tänk med ett brett ungdomsarbete, samhällsengagemang genom Projekt Reach samt vår egen passion för idrott och gemenskap. Vi känner oss taggade inför samarbetet och vi ser fram emot att vara med på resan och målsättningen att vara med och tävla om svenska mästerskapet i Svenska Basketligan för både Sparks och Stars, säger Jakob Holmberg.

Thomas Ekström som är general manager i Wetterbygden Basketball är lika exalterad han efter att nu gjort klart med en ny mediapartner i form av LOFT Reklambyrå:

Vi har sedan dag ett när vi träffade LOFT Reklambyrå för att lyssna på vad de kan hjälpa oss med, fått en känsla av oerhört passionerade personer som verkligen har visat vad de vill, kan och hur de vill ta oss till nästa nivå på det mediala planet. Det material som LOFT redan nu visat oss hur det kan se ut, gör oss enormt förväntansfulla på hur Wetterbygden Basketball kommer exponeras kommande säsong. Detta är något vi hoppas tydligt skall synas för alla som följer våra lag och vår förening, säger Thomas Ekström.