Det börjar onekligen dra ihop sig gällande slutspurten för både Sparks och Stars. Lördagen den 2 mars har du möjlighet att se bägge lagen ”in action” när först Sparks hälsar välkommen till en av svensk baskets allra största talanger i form av Klara Lundqvist och hennes Telge Basket. Tre timmar senare är det sen dags för det stekheta derbyt mellan Stars och Nässjö Basket där bägge lagen strävar efter att knipa den åtråvärda sjätteplatsen. Vilken basketlördag vi har framför oss!

Även om vi naturligtvis gärna ser dig på bägge matcherna så är det självfallet möjligt att boka matchbiljett till enbart någon av matcherna.

Bokning görs via mail: info@wbbasket.se skriv i mailet:

  • Namn
  • Telefonnummer
  • Vilken match du önskar boka

Betalning görs till Swishnummer: 123 069 5668 (Sparks) eller 123 387 4419 (Stars), märk din betalning med namn. Dina biljetter hämtar du sen upp i vår matchentré under den aktuella lördagen förutsatt att de är betalda.

Biljettpriser

Vuxen 100 kr

Ungdom (upp till 17 år) 50 kr

Tyvärr har vi ingen möjlighet att platsreservera för sällskap under tio personer – det är helt enkelt ”först till kvarn” när entrén öppnar en timme före respektive matchstart.

Gällande rullstolsplats ber vi er att kontakta föreningen på info@wbbasket.se

14.00 Wetterbygden Sparks-Telge Basket

17.04 Wetterbygden Stars-Nässjö Basket

Varmt välkomna till Huskvarna Sporthall lördagen den 2 mars!