Efter nästan 40 år som Ordförande i Forum Basket (som numer heter Wetterbygden Basketball) blev det ett historiskt årsmöte när Thomas Ekström valde att lämna posten som Ordförande i Forum Basket.

På årsmötet valdes nu Henrik Hall till ny Ordförande.

Thomas har sedan han var med och startade Forum Basket 1983, suttit som Ordförande i nästan 40 år och drivit klubben till vad den är idag; en fantastisk basketklubb i Huskvarna som senaste åren vuxit till bygdens största basketklubb.

” Efter alla dessa år som ordförande kändes det helt rätt att lämna över ansvaret när det nu fanns en synnerligen kompetent kandidat i Henrik Hall. Henrik har ett stort hjärta för basket och Forum Basket som förening. Det har varit fantastiska år att få vara en viktig del i klubbens och basketens utveckling i Vätterbygden, där Forum Basket alltid funnits för både ungdomar och äldre. Klubben har utvecklats på ett fantastiskt sätt där ungdomsverksamheten är motorn och drivkraften för klubbens framtid. Att idag se hur fler och fler ungdomar från egna leden börjar ta plats i våra elitlag i Wetterbygden är en enorm känsla, men framför allt ser jag detta med otrolig stolthet. Även om jag lagt många tusen ideella timmar genom åren för klubben, så hade det aldrig blivit ett så fantastiskt resultat utan alla ideella ledare, coacher, spelare, domare, styrelsekollegor, lagföräldrar, supportrar…ja, listan kan göras väldigt lång.

Nu tar Henrik över stafettpinnen att fortsätta arbeta för att klubben ska bli ännu bättre och starkare, och den naturliga platsen för unga basketspelare. Jag kommer fortsatt vara kvar i klubben som verksamhetsansvarig och även vara ett stöd i styrelsen. Det är med enorm stolthet jag nu lämnar över ordförandeklubban till Henrik Hall, en roll han kommer sköta på ett alldeles utmärkt sätt” avslutar Thomas Ekström