Wetterbygden Basketball fortsätter det framgångsrika arbetet det kommit och innebära att knyta stora attraktiva samarbetspartner till vårt unika projekt. Under måndagen blev det klart att konsultbolaget Reach Consulting ansluter till Wetterbygden Basketball och tar plats i ”Sparks Förstafemma Samarbetspartners, Center”!

Reach Consulting är ett konsultbolag inriktat på ingenjörsteknik. Reach Consulting levererar spetskompetens och specialistkunskap inom mjukvara, mekanik, elektronik och test- och validering – produktutveckling. Reach Consulting förmedlar även mjukare – och lika viktiga – attribut som glädje och värme. Reach Consulting konsulter är handplockade för sin kunskap, sitt engagemang och sin drivna inställning till det område de valt att specialisera sig på. I Reach Consultings värld är ”nörd” den bästa kvalitetsstämpeln man kan få.

Reach Consultings konsulter är inte formade i speciella mallar. Tvärtom: Reach Consulting bygger kring individen och ger personligheten stort utrymme. Som kund anlitar du Reach Consulting för att du behöver experthjälp i din organisation. Reach Consulting levererar den bästa kunskapen på marknaden, samlad i personer med hög social kompetens och som har nära till skratt – sköna, duktiga människor, helt enkelt.

www.reachconsulting.se

VD, Reach Consulting, Charlotte Hedenborn:

– Vi på Reach Consulting tycker det är riktigt roligt med den här elitsatsningen på lokala tjejer som spelar på den här nivån, då det är viktigt för oss att stödja just det – lokala talanger. Basket som sport är fartfyllt och actionpackat och att få möjlighet att följa de här tjejerna på nära håll under deras framgångssaga är något vi ser fram emot med spänning.

– Att vi valt att samarbeta med just Wetterbygden Basketball (Sparks) är för att vi har många gemensamma beröringspunkter och vi på Reach Consulting kan verkligen relatera till Wetterbygden Basketballs härliga attityd och hunger kring att prestera på den här nivån och samtidigt sticka ut med lite ödmjuk kaxighet, säger Charlotte Hedenborn.

För Wetterbygden Basketball innebär måndagens besked om att Reach Consulting ansluter till projektet att organisationens ambitioner om att hitta samarbetspartners inom olika sektorer börjar ge resultat.

Thomas Ekström, Wetterbygden Basketball:

– Från första stund när vi satte oss ned och drog upp de ekonomiska riktlinjerna kring Sparks så hade vi en ambition att finna potentiella samarbetspartners inom diverse områden som vi finner både nödvändigt och attraktivt för oss som organisation betraktat.

– Våra unga, drivna, spelare i Wetterbygden Basketball, i kombination med vårt samarbete med Reach Consulting, tror vi är en bra mix. Det är våra tydligaste ambitioner att i framtiden attrahera våra blivande studenter att stanna kvar i Vätterbygden och att de då ska finnas tillgängliga för en samarbetspartner som Reach Consulting. Vi är superlyckliga över Reach Consultings inträde, deras närvaro och engagemang betyder mycket för oss, säger Thomas Ekström.

”Sparks Förstafemma Samarbetspartners” innehåller nu följande laguppställning:

  • Pointguard – EPAB
  • Shootingguard – HSB Göta
  • Powerforward – Tasman Metals AB
  • Small forward – Svensk Fastighetsförmedling
  • Center – Reach Consulting

”En förstafemma gör inget lag” så därför fortsätter Wetterbygden Basketball det oförtrutna arbetet att finna ytterligare samarbetspartners till en redan stark laguppställning. Vi räknar med att kunna presentera detta inom kort.