Reach Consulting är ett konsultbolag inriktat på ingenjörsteknik. Reach Consulting levererar spetskompetens och specialistkunskap inom mjukvara, mekanik, elektronik och test- och validering – produktutveckling. Reach Consulting förmedlar även mjukare – och lika viktiga – attribut som glädje och värme. Reach Consulting konsulter är handplockade för sin kunskap, sitt engagemang och sin drivna inställning till det område de valt att specialisera sig på. I Reach Consultings värld är ”nörd” den bästa kvalitetsstämpeln man kan få.

Reach Consultings konsulter är inte formade i speciella mallar. Tvärtom: Reach Consulting bygger kring individen och ger personligheten stort utrymme. Som kund anlitar du Reach Consulting för att du behöver experthjälp i din organisation. Reach Consulting levererar den bästa kunskapen på marknaden, samlad i personer med hög social kompetens och som har nära till skratt – sköna, duktiga människor, helt enkelt.

www.reachconsulting.se

VD, Reach Consulting, Charlotte Hedenborn:

– Vi på Reach Consulting tycker det är riktigt roligt med den här elitsatsningen på lokala tjejer som spelar på den här nivån, då det är viktigt för oss att stödja just det – lokala talanger. Basket som sport är fartfyllt och actionpackat och att få möjlighet att följa de här tjejerna på nära håll under deras framgångssaga är något vi ser fram emot med spänning.

– Att vi valt att samarbeta med just Wetterbygden Basketball (Sparks) är för att vi har många gemensamma beröringspunkter och vi på Reach Consulting kan verkligen relatera till Wetterbygden Basketballs härliga attityd och hunger kring att prestera på den här nivån och samtidigt sticka ut med lite ödmjuk kaxighet, säger Charlotte Hedenborn.