Spelartruppen för Stars 21/22 börjar ta form som ett riktigt intressant lag där rutin varvas med tydlig satsning på unga talanger. Sista veckan har ledningen signerat tre spelare som vi både känner och tror kan ge den stadgan som klubbens tydliga linje skall visa; Våga satsa på egna unga spelare! Just därför är vi idag glada att kunna meddela att följande spelare satt sin kråka på ett STARS-avtal för Superettan spel till hösten:

  • Jonathan Bohman: Vi är enormt glada att kunna meddela att vår store kämpe Jonathan Bohman valt att återsigna med oss för kommande säsong! Som många säkert uppmärksammade skrev Nässjö Basket kontrakt med Jonte under det gångna slutspelet och han gjorde en mycket stark insats främst i semifinalen mot Dolphins. Nu är Jonte tillbaka i Wetterbygden för att fortsatt sätta sin prägel på laget genom sin inställning, basketkompetens och krigarmentalitet på plan. Egenskaper som inte nog kan hyllas, och han blir en enormt kraft att ta rygg på för vårt yngre garde den kommande säsongen. Både klubben, laget och fansen säger enat: welcome back, Bohman!
  • Jesper Wennerholm: Jeppe är en spelare som varit med klubben sedan vi tog steget upp i SBL och sedan varit högst delaktig runt framgångarna som vi haft på herrsidan. När det kommer till att skapa lagstämning så står Jeppe i en klass för sig. På detta är han dessutom en mycket kompetent basketspelare som kommer med enorm energi till laget, och dessutom kan agera mentor för de yngre killarna. Enormt kul att ha Jeppe i laget även kommande säsong!
  • Felix Tandberg-Vall: Här har vi en spelare som kom till Wetterbygden redan förra säsongen från Jämtland. Efter den ytterst udda säsong vi hade förra året kom av olika anledningar inte Felix in i Stars som tänkt, men nu är han enormt taggad på att visa vad han kan, och försöka hjälpa Stars att ta nästa kliv i Superettan.

Så, detta var ytterligare tre pusselbitar till vårt Superettanlag 21/22. Truppen börjar nu bli komplett, men vi har fortfarande några platser som skall fyllas inom kort. Samtal pågår just nu som förhoppningsvis landar i ytterligare något/några sista starka spelare in i laget. Stay tuned! Go Stars!

Vi vill här också passa på att tacka Melvin Linde som varit hos oss under den gångna säsongen men som nu bestämt sig att flytta för nya utmaningar inom basketen. Vi önskar Melvin Lycka till i framtiden!