Så var det då dags för seriepremiär och Sparks ställs direkt inför en riktig utmaning. Förra årets damligalag Eos, som satsar på en snabb comeback i högsta ligan, står på menyn i fina Eoshallen i Lund.

Eos, som tappat ett par spelare från fjolåret, men har stommen kvar, kryddad med ett par starka nyförvärv, bl. a. Georgia De Leeuw, välmeriterad damligaspelare som anslutit från Norrköping, är seriens absoluta seriefavorit, med Högsbo som troliga främsta utmanare.

I laget finns även förra säsongens Sparksspelare Ellinor Berglund. Lundalaget premiärspelade förra helgen då man programenligt slog tillbaka Fryshuset på bortagolv med rutinerade Simona Bartkova och nämnda Georgia som poängtoppar. Laget har även besegrat Virum från Danmark i en träningsmatch; samma Virum som betvingade Sparks under träningsmatchandet i Södertälje.

Det finns en tillförsikt i Sparksgänget efter en bra genomförd försäsong och vi hoppas kunna bjuda upp till en fin fight.Förutom det siffermässiga resultatet vet vi att varje match mot så kvalificerat motstånd är en bra grund till fortsatt utveckling. En av våra utmaningar är att möta denna utmaning med glädje, hålla fanan (huvudet) högt och bara ”gå för det”.

Nu kör vi………