Upp till bevis är det som gäller för Sparks när det nu är dags att kräma ut det sista ur kroppar och knoppar. Två matcher på tre dagar ska avsluta säsongen. Först ut är kampen mot Fryshuset på söndag i Huskvarna Sporthall; och det är en avgörande batalj om tredjeplatsen i Superettan.

Efter att ha kammat noll vid besöket i Stockholm för, på söndag, på dagen en månad sedan bör det vara revanschhungriga Sparksspelare som äntrar golvet för seriens sista hemmamatch.

Som skrivet ligger en tredjeplats i potten och det behövs seger. För detta lär krävas att vi får bättre kontroll på Fryshusets 1-1 spel, framför allt var det spelet i färgen som fällde avgörandet i bortaförlusten; hela 40 av Frysens 62 poäng kom från detta näravstånd. Detta sker, förutom att vi snäppar upp 1-1 försvarsspelet, genom bättre kommunikation och samarbete ävensom att vi får bättre press och tryck på gästerna ute på golvet. Kommunikation och aggressivitet är härmed anbefallt!

Att vi verkligen vill åt vinsten, och tredjeplatsen, råder det ingen tvekan om. Det gäller dock att förmå oss till den uppoffring i spelet som krävs för det kommer att bli kamp. Självklart hoppas vi på lite islossning offensivt men vi räknar med att det är just kampen, både ute på golvet och i färgen, inkluderande den ack så viktiga returtagningen, som kommer att ha en avgörande inverkan på matchutgången och där vill vi vara starka!

Passa på att se Sparks på hemmagolv för sista gången denna säsong; uppkast kl. 17.00!!