Wetterbygden Basketball står inför ett mycket spännande debutår i Basketettan dam. Inte bara är det lagets första år i den aktuella serien utan dessutom under ett år då svensk basket provar på det nya serieupplägget i form av Superettan även på damsidan. Vad kan då tajma bättre än att Wetterbygden Basketball presenterar den största och bästa reseleverantören i Vätterbygden i form av SmålandsBussen? SmålandsBussen tar därmed plats i ”Sparks Förstafemma Samarbetspartners, Rookie Of The Year”!

SmålandsBussen är ett familjeföretag som har funnits sedan 1982. Man förfogar över 40 fordon, från minibussar för nio personer till turistbussar för upp till 70 personer. SmålandsBussens huvudkontor ligger i Jönköping. Till företaget hör även dotterbolaget Vadstena Buss i Vadstena samt Bankeryds Resebyrå.

SmålandsBussen har en bred verksamhet:

 • Skolskjuts
 • Beställningstrafik
 • Egna researrangemang
 • Egen resebyrå
 • SmålandsBussen resor kännetecknas av:
 • Hög kvalitet
 • Välordnade kompletta paket
 • Gemenskap, trygghet och familjär anda

SmålandsBussen är en licensierad IATA-resebyrå, vilket betyder att man är uppkopplade on-line med befintliga bokningssystem – och ställer ut flygbiljetter världen över. Så snart det gäller en affärsresa eller privatresa så är du välkommen att kontakta SmålandsBussen.

SmålandsBussen ombesörjer inte bara resan med buss, båt flyg eller tåg, utan lägger även upp och presenterar dig ett färdigt resepaket med hotell, arrangemang och allt för att resan ska bli så optimal som möjligt. SmålandsBussen bokar även mäss- och konferensresor och ser till att du reser snabbt och bekvämt, tur och retur!

SmålandsBussen AB är medlemmar i SVENSKA RESEBYRÅFÖRENINGEN (SRF). SRF bildades 1937 och företräder i dag runt 85 procent av landets resebyråer. SRF har 115 medlemsföretag och representerar 350 försäljningsställen

www.smalandsbussen.se

VD resebyrån och ansvarig marknadsföring, Susanne Holm:

- ”SmålandsBussen är en mycket stolt sponsor till Wetterbygden Basketball och den fina satsning de gör på damsidan. Detta behövs inom fler idrotter så jag hoppas det får ringar på vattnet, säger Susanne Holm.”

Att göra klart med en reseleverantör har hela tiden varit högprioriterat för de ansvariga inom Wetterbygden Basketball och nu när de sista bitarna trillade på plats skulle man kunna höra glädje och tillrop om man lyssnade riktigt noga, i alla fall om man frågar, Dennis Aulander:

– Ja, visst är det så! Utan en samarbetspartner inom resebranschen står vi ju oss slätt i våra ambitioner att både komma till och hem från våra bortamatcher och andra resor vi kan tänkas göra i Sparks regi eller med våra samarbetsföreningar.

– Att ha gjort klart med Susanne och Pelle på SmålandsBussen känns naturligtvis väldigt tillfredsställande, i synnerhet nu när vi eventuellt ska ut på långresor efter jul i den nya Superettan. Att då ha en samarbetspartner som även förfogar över en egen resebyrå är ju någon form av jackpot för oss och känns väldigt tryggt på alla sätt och vis, säger Dennis Aulander.

”Sparks Förstafemma Samarbetspartners” innehåller nu följande laguppställning:

 • Pointguard – EPAB
 • Shootingguard – HSB Göta
 • Powerforward – Tasman Metals AB
 • Small forward – Svensk Fastighetsförmedling
 • Center – Reach Consulting
 • Rookie Of The Year – SmålandsBussen

En förstafemma börjar onekligen ta form och nu börjar dessutom bli konkurrens om positionerna I densamma. Vi räknar med att utöka konkurrensen i vårt Dream Team den kommande perioden med ytterligare förstärkningar till ”Sparks Förstafemma Samarbetspartners” – håll utkik!