Upp på hästen igen på söndag för Sparks då KFUM Central gästar Huskvarna Sporthall.

KFUM Central är ett pålitligt Superettanlag, med för tredje gången, som alltid är med och tävlar om platserna på övre halvan. Just nu parkerar laget på femte plats, fyra poäng efter Sparks. Rutinerade, och kvalitetsspelare, som Josefine von Uthman, Nina Risto och Jennie Thingvall i borgar för att laget är svårslaget, och tuffa att tampas med, inte minst runt korgarna. Laget har hög effektivitet vad gäller tvåpoängsavslut och måste tas på fullaste allvar.

Efter att för första gången under säsongen inkasserat två förluster i rad blir det lite upp till bevis för Sparksgänget. Självklart smärtar det att förlora, men det är en del av idrottslivet, och den viktiga konsten att studsa tillbaka kommer att prövas. Seger är ett måste för att förhoppningen om en kvalplats inte helt ska grusas och med två poäng i hemmakappsäcken håller vi också KFUM Central på ett behagligt avstånd ifrån oss.

Söndagsfighten innebär debut för Emina som efter sina båda matchers ”karantän” äntligen är spelklar. Bevista gärna Huskvarna Sporthall på söndag för att beskåda Eminas debutmatch i Sparksfärgerna och, förhoppningsvis, Sparks återgång till vinnarspåret.

Uppkast kl. 14.00