Hemmamatcherna duggar tätt och nu väntar ett formstarkt Marks Riksbasketgymnasium på att beträda Arenans golv för match.

För Sparks är det ännu en match mot en allvarlig utmanare på platserna tre-fyra i serien. Det bevisade man inte minst gångna helg då man, kanske lite överraskande, förhållandevis enkelt avfärdade SBBK utveckling. Överraskande inte för att Mark skulle vara svaga utan för att SBBK för första gången under säsongen kom till spel med samtliga tre dubbellicensierade spelare och därmed ökade på sin individuella slagstyrka väsentligt. Detta räckte nu inte alls mot ett inspirerat Mark, skickligt framcoachade av rutinerade Karin Inger.

Mark spelar en intensiv basket med hög man-man press, springer mycket och har, förutom att vara ett lag med intressanta, utvecklingsbara, spelare, också begåvats med några i sammanhanget förhållandevis stora, och mycket talangfulla, lirare som kommer att utmana rejält under korgarna. Utan tvekan en tuff nöt för Sparks att försöka knäcka.
För Sparks del är en nyckel att, precis som i matchen mot Fryshuset, plocka fram det bästa vi har i försvarsväg och försöka vinna slaget runt korgarna. Det finns alla förutsättningar för att söndagens tillställning ska bli ännu en tät, tuff och raffinerad batalj.