Nu är det tätt mellan matcherna för Wetterbygden Sparks. På onsdag dags för nästa veckomatch i Stockholm då Fryshuset Basket tar emot.

Det är inte mer än en och en halv vecka sedan lagen möttes i Huskvarna Sporthall. Då stod Sparks för en av sina bästa prestationer i Superettan och kunde vinna komfortabelt. Fryshuset Basket har därefter hunnit med att besegra Malbas Basket medan vi kampats mot KFUM Central. Vi kan med säkerhet räkna med att få ställas mot ett laddat Fryshuset Basket som kommer att ta emot oss med varma servetter på onsdag.

Sparks genomförde, som skrivits, 40 starka minuter i hemmafighten mot ”Frysen” men i söndagsmatchen mot KFUM Central tog vi steget tillbaka; ett steg tillbaka till bekvämlighet och, stundtals, dåligt fokus. Nu vill vi snabbt hitta tillbaka till vårt vägvinnande spel, som vi vet startar med gott försvarsarbete.

Ett par extra tändningsmedel inför denna fight är vår nesliga förlust på samma golv under förra årets Superetta samt det faktum att en viktoria skulle innebära att kvalplatsen definitivt är säkrad, anledningar goda som några för en stark Sparksprestation.

FEEL THE ACTION!

Fryshuset Basket-Wetterbygden Sparks
Onsdagen den 28 februari
Fryshuset, Stockholm
18.00