Wetterbygden Basketball kan stolt presentera att man ingått ett samarbetsavtal med Stormtrivs, ett företag som erbjuder tid över till annat åt sina kunder inom städ och hemtjänst. Stormtrivs tar därmed plats i den unika skara samarbetspartners som har siktet inställt på att supporta Wetterbygden Sparks ambitioner att kvalificera sig till Basketligan dam.

Stormtrivs affärsidé är att erbjuda företag och privatpersoner städtjänster av högsta klass. Förutom städning, erbjuder man fönsterputsning, trädgårdstjänster, golvvård mm. Stormtrivs strävar alltid efter att man som kund ska få en service som man kan vara 100% nöjd med. Stormtrivs har kontor i Jönköping, Linköping och Borås, och utför även städning i närliggande orter. I Borås heter man Dammråttan.

I Jönköping erbjuder Stormtrivs hemtjänst med högt kvalitetstänk till dem som har beviljats detta av kommunens handläggare.

Stormtrivs startades av Åsa Storm 1999 med tre anställda. Idag är man över 240 anställda. Nyckeln till Stormtrivs framgång är att genom uppföljning och kontinuitet skapa nära relationer med kunderna,. Stormtrivs personal är väldigt viktig för företaget och man satsar därför mycket på interna utbildningar. Genom försäkringar och kollektivavtal säkerställer man att både kunden och egen personal har den trygghet som behövs. Stormtrivs anställda arbetar under sekretessavtal.

Stormtrivs är miljödiplomerade via Svensk Miljöbas. Stormtrivs ligger långt fram i miljötänket och med nya städmetoder räknar man med att kunna minska kemförbrukningen med upp till 80%.

www.stormtrivs.se

Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, berättar vad Stormtrivs besked innebär för föreningen och satsningen på damsidan som nu går in på sitt fjärde år:

– Wetterbygden Sparks har i och med Stormtrivs inträde fått med ännu en lokal samarbetspartner som förstår vikten av att ge stöd till vår elitsatsning på våra damer. Jag blir så glad att det blir fler och fler i näringslivet som ställer upp för att ge dessa tjejer möjligheten att ta sig till yttersta nationella nivå i en av världens största idrotter. Vi är på väg mot vårt mål och med Stormtrivs ombord på båten så ökar givetvis våra chanser att kvalificera oss för Basketligan dam, säger Thomas Ekström.

Stormtrivs grundare, Åsa Storm, förklarar varför man nu väljer att gå in och stötta Wetterbygden Sparks:

– Vi har noterat Wetterbygden Sparks framfart och tycker att det kul att det satsas på ett damlag och vill gärna vara med och stötta. Vi ser fram emot den nya säsongen och kommer naturligtvis följa tjejernas framgångar, säger Åsa Storm.