Knappt har mannen i den röda rocken hunnit lämna ifrån sig den sista klappen för i år när Wetterbygden Sparks tar sig an den största och finaste klappen av dom alla: den som innebär att Svensk Fastighetsförmedling förblir laget trogen även de kommande tre åren!

För dryga två veckor sedan stod det klart att HSB Göta var den första samarbetspartnern som valde att förlänga sitt samarbetsavtal med en av Jönköpings mest framgångsrika idrottsverksamheter på damsidan – Wetterbygden Sparks.

Nu står det alltså klart att även Svensk Fastighetsförmedling inne i Jönköping väljer att göra samma sak och så här ser Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, på det faktum att man nu får med ytterligare en synnerligen viktig samarbetspartner på resan mot Basketligan dam:

Wetterbygden Basketball och tjejerna i Sparks stack ut hakan för snart tre år sedan och försökte övertyga näringslivet att vi skall ta oss till högsta nationella nivå. Att nu Svensk Fastighetsfömedling väljer att förlänga sitt samarbete med oss i ytterligare tre år är ett fantastiskt starkt bevis för alla att vi jobbar rätt och verkligen håller vad vi lovar. Vi kommer jobba än hårdare under kommande tre år för att på så sätt stärka ett redan stark samarbete mellan Wetterbygden Sparks och Svensk Fastighetsfömedling. Vi slår oss inte till ro nu utan skall göra allt för att Svensk Fastighetsfömedling skall förknippas med en förening och ett lag där tjejerna symboliserar det vi alla känner, att hårt jobb lönar sig, säger Thomas Ekström.

En av Svensk Fastighetsfömedling franchisetagare i Jönköping, Thomas Andersson, kommenterar avtalsförlängningen med Wetterbygden Sparks på följande sätt:

– Vi på Svensk Fastighetsförmedling känner att vi vill hjälpa ett damlag, i detta fall Wetterbygden Sparks i deras ambition att nå framgångar inom basketbollsporten i Jönköping/Huskvarna. Vi vet att laget klarar sig bra och hoppas naturligtvis att laget på sikt når sitt högt uppsatta mål om spel i Basketligan dam. Förhoppningen är att detta då medför ett större intresse för sporten och att fler tjejer blir intresserade av att både börja träna och spela basket. Genom att förlänga avtalet visar vi vårt stöd och uppskattning för det arbete som läggs ned dagligen. Vi stödjer både ambitioner och målsättning till 100 % och önskar laget all lycka nu när Superettan strax är till att inledas, säger Thomas Andersson. 

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö.

Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något.