Wetterbygden Basketball vilar sannerligen inte på hanen. Dryga 24 timmar efter att man offentliggjort vilka coacher som får förtroendet att lotsa en av svensk baskets mest spännande damsatsningar just nu står det klart att man gjort klart med ”Sparks Förstafemma Samarbetspartners, Small Forward” i form av Svensk Fastighetsförmedling!

Svensk Fastighetsförmedling ägs av Swedbank Franchise AB och har omkring 1200 medarbetare fördelade på ca 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans ca 160 franchisetagare varav en finns stationerad i Jönköping.

Svensk Fastighetsförmedling grundades 1937 av Eric H. Lundgren i Linköping. När Svensk Fastighetsförmedling firade 10-årsjubileum var det en etablerad kedja med 63 kontor runt om i Sverige, 2014 är den siffran runt 230. Under 2013 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling 29 500 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av 50 miljarder kronor.

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten. Svensk Fastighetsförmedling kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Svensk Fastighetsförmedling drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Svensk Fastighetsförmedling vision är att vara det självklara valet i alla lägen för de som ska köpa eller sälja en bostad.

http://www.svenskfast.se/bostad/jonkoping