Ja, så var det då helg igen och återigen är det dags för Wetterbygden Highlanders att snöra på sig dojjorna igen och äntra de 232 kvadratmeterna gummimatta inne i Idrottshuset, Arenan för match mot Lobas Basket.

Wetterbygden Highlanders och Lobas Basket har mötts två gånger tidigare under säsongen och bägge gångerna har våra favoriter lyckats spela till sig ett rosa protokoll. Senast det begav sig vara nere i Pilängshallen i Lomma, en match som bortalaget dominerade fram tills slutskedet då Lobas Basket spelade ut hela sitt artilleri och var så nära som ett trepoängsskott på ringen för att gå ifatt helt.

Lobas Basket må ha förlorat två gånger mot Highlanders, men ingen ska komma och tro något annat än att det är en hyperfarlig motståndare som hemmalaget har att hantera i morgon lördag. För någon vecka sedan var Lobas Basket i Köping och höll så när på att göra det som Highlanders gjorde: vinna mot serieledaren på dennes hemmaplan.

Lobas Basket är, precis som oss själva, ett väldigt ungt, hungrigt och frejdigt lag som i sina bästa stunder har bevisat att man kan spela mot alla lag i serien (enda laget som före jul hotade Högsbo Basket på riktigt allvar) och vi gör naturligtvis bäst att respektera Jesper Wennerholm och Co från stat genom ödmjukhet och hårt arbete.

Om vi lyckas med det, så vet vi naturligtvis också om att Lobas Basket har häcken full med ett hemmalag som för tillfället spelar en snabb, attraktiv och vägvinnande basket!

Väl mött i Idrottshuset, Arenan lördagen den 12 mars kl. 13.00!