För en vecka sedan släppte Wetterbygden en kvartett spelare som var mycket glädjande signeringar till säsongen 21/22. Nu fortsätter vi informera er om nästa spelare som signerat för klubben, i vårt tycke en mycket spännande trio med sikte på framtiden.

  • Daniel Ekström: En egen Forum-produkt som varit extremt otursförföljd av skador under fyra år, men som nu efter en operation är i full träning igen. Daniel nosade redan säsongen 19/20 på ligalaget och landslagsuttagningar men kunde aldrig gå fullt pga skadorna. Nu hoppas vi att han lagt detta bakom sig och kan visa vilken duktig spelare han är. Daniel kan bli en positiv överraskning för många, kommande SEH-säsong.
  • William Lightfoot: Ännu en spelare som gått hela vägen genom Sandaskolans basketprogram, som nu tar steget fullt ut och skall konkurrera om en plats i SEH. William är en stark och tuff spelare som länge visat en enorm vilja att ta sig till nästa nivå inom basketen…nu ger vi honom chansen i Stars!
  • Alfred Rehn: Alfred som för bara två säsonger sedan flyttade från Arvika till Huskvarna för basketspel i Div 2, men som snabbt visat en träningsvilja och ett fokus att bli en riktigt stark basketspelare, och som redan förra säsongen fick chansen att testa SEH-spel, och visade då att han mycket väl kan hävda sig på denna nivå. Nu skall Alfred visa alla att det är i SEH han hör hemma.

Med dessa tre killar har vi en god bredd i truppen som kommer kämpa på varje träning för att få minuter i Superettan, något som är viktigt även för de mer rutinerade spelarna. Sund konkurrens!

Inom kort släpper vi nästa spelare som tar plats i Stars upplaga säsongen 21/22…Stay tuned! Go Stars!