Det har varit mycket nyheter runt Wetterbygdens damlag senaste tiden och de som också följer herrlaget Stars har varit lite undrande om det inte händer något runt detta lag inför kommande Superettan säsong. Det händer massor! Efter att säkrat upp den kanske viktigaste enskilda lagdelen, William Eriksson-Hansson, har klubben systematiskt jobbat sig vidare med spelare till nästa säsongs Starsupplaga. Vi kan därför idag mycket glädjande informera om följande spelare som signat kontrakt med klubben säsongen 21/22:

  • Kristoffer Grönhage: Med stor glädje har Noffen signat om med Stars där han är supertaggad för en ny förhoppningsvis ”normal” säsong. Alla som spelat med eller emot Noffen vet vad han kan göra på en basketplan när han är på topp och han är väldigt redo för en toppsäsong 21/22.
  • Dusan Sisic: Lagets kanske mest meriterade spelare förra säsongen, Dusan har efter samtal med klubben bestämt sig för fortsatt spel med Stars. Med Dusans rutin och storlek blir han givetvis enormt viktig för laget kommande säsong, speciellt som mentor för vårt yngre garde som skall ta nästa steg i sin basket. Fantastiskt att få behålla en personlighet som Dusan i Stars och han borgar för att laget kommer kunna utmana alla lag i serien.
  • Erik Juhlin: Vår yngsta trotjänare i Wetterbygden som rotat sig i Huskvarna och som bara blir bättre och bättre och är fortsatt på en uppåtgående utvecklingskurva genom hårt arbete. Erik är en drömspelare att ha i laget med sin lojalitet och arbetsinställning. Kommande säsong kan bli Eriks år!
  • Sist men absolut inte minst: Albin Häll Eriksson. Med stor glädje har även laget kanske bästa svenska spelare senaste åren, Albin nu signerat ett nytt kontrakt med Stars. Albin har varit klubben trogen under merparten av sin seniora karriär och visat både i SBL och Superettan vilken nivå han har i sig. Albin är en svensk toppspelare som nu byggt än mer styrka, så han är definitivt redo att ta sitt Stars till nästa nivå! Vi är alla mycket glada för att Albin stannar hos Wetterbygden.Med dessa fyra och William Eriksson-Hansson så har Stars en riktigt stark grundstomme att bygga runt och mer finns att rapportera om. Klubben kommer släppa ny info inom kort…Stay tuned, go Stars!