Wetterbygden Basketball kan stolt presentera en ny samarbetspartner åt Wetterbygden Sparks i form av W.A.C Recycling med rötterna ute på Höglandet, närmare bestämt i Nässjö.

Wetterbygden Basketballs klubbchef, Thomas Ekström, säger så här apropå Wetterbygden Sparks senaste samarbetspartner:

– Vi är glada över att få chansen att hälsa W.A.C Recycling välkomna till Wetterbygden Basketball i allmänhet och Wetterbygden Sparks i synnerhet. I W.A.C Recycling har vi nu fått en samarbetspartner som tydligt påpekat att man vill försöka uppmärksamma återvinningsbranschen även gentemot kvinnor, vilken verksamhet då bättre lämpad att göra detta på än tillsammans med kanske regionens hetaste elitlag på damsidan i form av Wetterbygden Sparks, säger Thomas Ekström.

Även VD:n på W.A.C Recycling, Desmond Lindberg, är nöjd att vidga vyerna och nu sponsra lite bredare än vad som kanske varit fallet tidigare:

–  Vi är ett bolag som tidigare oftast sponsrat ganska lokalt och brett. I år var vi nominerade i Nässjö för årets sponsor på Nässjö idrottsgala, vilket vi är otroligt stolta över. Vår ambition i framtiden är att bli kända för fler och idrotten är ett ypperligt sätt att bygga nätverk och nya kontakter. Att sponsra ett damlag är helt i linje med att vi vill uppmärksamma återvinningsbranschen för fler kvinnor. Vi önskar Wetterbygden Sparks lycka till under debutåret i Svenska Basketligan och kommer naturligtvis följa lagets framfart med både stolthet och glädje, säger Desmond Lindberg.

Fakta W.A.C Recycling

W.A.C Recycling är en komplett partner inom återvinning. Med egen anläggning i Nässjö på 33.000 m2 är man en komplett partner inom återvinning. W.A.C Recycling är specialister på att, på ett miljöriktigt sätt, tillvarata företags, kommuners och privatpersoners restprodukter för återvinning då man tar hand om alla typer av avfall och skrot. W.A.C Recycling är även auktoriserad som bilskrot. W.A.C Recycling tillhandahåller alla typer av lastväxlarflak, liftdumpercontainers och övriga kärl. W.A.C Recycling hämtar restprodukterna med lastbil och det bearbetas på den egna anläggningen i Nässjö. Det går även bra att lämna material för återvinning direkt till företagets anläggning. W.A.C Recycling är miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och 9001. Med miljön och återvinning i fokus ser W.A.C Recycling fram emot att samarbeta tillsammans med både nya och gamla kunder.