I takt med att nästa års upplagor av Wetterbygden Stars och Wetterbygden Sparks håller på att spikas så pågår också det oförtrutna arbetet med att etablera samarbete med nya partners. Wetterbygden Basketball kan idag stolt presentera att Nybergs Bil tar plats bland den redan starka laguppställningen av samarbetspartners, välkomna ombord!

Nybergs Bil vision är att leverera ett bilägande i världsklass. Nybergs Bil är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Ford och Dacia och har bilförsäljning, serviceverkstäder, Hertz biluthyrning, däckverkstäder och bildelsbutiker. Nybergs Bil säljer över 4 000 bilar per år, omsätter ca en miljard och har ca 140 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö.

https://www.nybergsbil.se/

Anders Larsson är VD på Nybergs Bil och förklarar här varför man nu ger sig in i ett samarbete med Wetterbygden Basketball:

Wetterbygdens Basketball har haft en fantastisk utveckling med ungdomar samt dam- och herrlaget och vi är stolta över att inleda ett samarbete. Vi ser positivt på att kunna bidra till att de kan fortsätta sitt viktiga arbete med fokus på bra ledarskap som skapar utveckling och trygghet hos många barn och ungdomar. Det kommer att bli extra intressant att följa och vara delaktig i det CSR-projekt som föreningens ”Project Reach” innebär, en satsning vars fokus ligger på att öka tillgängligheten, gemenskapen och glädjen för sporten, säger Anders Larsson.

Hos Wetterbygden Basketball är det idel glada miner en dag som denna efter att fått med ett så pass etablerat och välrenommerat varumärke som Nybergs Bil bland sina samarbetspartners. Thomas Ekström är General manager hos Wetterbygden Basketball och förklarar viken av Nybergs Bil inträde:

 Det är med stor glädje vi kan konstatera att framgångarna för Wetterbygden Basketball fortsätter genom att fler företag ser vilket fantastiskt jobb som görs av klubben runt sporten men också runt vårt samhällsengagemang. Att nu få med ett stort och anrikt bilföretag i Jönköping genom Nybergs Bil ger oss massor av energi och stor tro på fortsatta framgångar. Det skall bli mycket spännande att få bygga upp ett stark och långsiktigt samarbete med Nybergs Bil när de nu går in som stark sponsor runt vår verksamhet. En glädjens dag för alla som älskar basketen i Vätterbygden, säger Thomas Ekström.