Denna helg spenderade Sparks i Boråshallen med att spela två matcher mot Mark Basket.

Det vart två tuffa matcher där vi som lag tar med oss massor av lärdomar för att fortsätta jobba hemma och utvecklas till det lag vi vill komma att bli.

Första matchen var en match där vi startade väldigt bra för att sedan efter en time out hamna i underläge och sedan ha uppförsbacke resterande tid av matchen. Vi vart något ställda över det fysiska spelet som Mark bidrog med samt det taktiska spelet bakom varje situation.

En oerhört bra match för oss som lag att få nu under försäsongen och massor av bra situationer som vi kan lära utav. Väldigt nyttigt för oss att få spela mot en spelare som Elin Ljunggren.

Andra matchen var en bättre match av oss och den stora anledningen till detta är att vi som lag visste vad som väntade och att vi kände oss något mer förbereda på detta. Vi var med i matchen i princip 35 minuter, där Mark fick ett litet ryck och kunde sedan spela ut de sista minuterna av matchen.

Helgens matcher visar att vi är på rätt väg samt att vi har rätt karaktärer för att ta nästa steg. Sedan fick vi två bra matcher av ett starkt Mark som gav oss massor att ta hem för att fortsätta träna på och förbättra – ett måste om vi vill utvecklas som individer och lag.

Stort tack till Mark Basket som tog emot oss och ville spela två matcher mot oss!