Sparks var i Stockholm i helgen för att spela sina två första seriematcher och det var en lyckad helg där laget kunde åka hem med två vinster.

Första matcher spelades mot Huddinge Basket som hade en rutinerad spelare i laget med namnet Nina Baresso och detta skulle visa sig vara ett lag som ville löpa golvet väldigt mycket och gjorde det bra också.
Det tog en stund för oss att börja spela med Huddinge och när vi väl började göra det så fick vi mer kontroll på matchbilden men Huddinge gjorde det svårt för oss.
Vi hade en fördel som vart lite för mycket för Huddinge och det var vår size och vi lyckades straffa dom en hel del med detta, båda offensivt och defensivt.

Andra matchen spelades mot Hammarby Basket som hade rustat upp Farstahallen för ett bra och fint event.
När bollen kastades upp var det hemmalaget som var alertast och dom nyttjade sina spelare på ett bra sätt.
Sparks hade lite svårt att få kontroll på Bajen i försvaret första perioden.
När andra perioden startade så lyckades vi få kontroll på dom och detta gav oss en liten ledning i halvtid och tillräckligt mycket för att känna oss lugna och kunna spela ut lite mer.

Båda matcherna var väldigt nyttiga för oss som lag och vi behöver lära oss som grupp att hantera olika typer av motstånd och lära oss att straffa våra motståndare utifrån hur deras lag är byggda.

Vi har nu en vecka framför oss för att förberedda oss inför vår hemmapremiär mot Lobas Basket