Efter att avancemanget till Superettan för Wetterbygden Sparks stod klart under tisdagskvällen, så meddelar nu klubben att man har förlängt samarbetsavtalet mellan HSB Göta och Jönköpings basketstolthet på damsidan, WB Sparks, med ytterligare tre år!

Så kommenterar Wetterbygden Basketball klubbchef, Thomas Ekström, det faktum att man nu lyckats förlänga samarbetsavtalet HSB Göta:

– Detta är en otroligt viktigt avtalsförlängning för vår satsning mot Sverigetoppen och Basketligan dam. Wetterbygden Sparks har hela tiden haft en långsiktig, tydlig agenda att vi skall skynda långsamt, och genom detta, vara mogna för varje steg vi tar mot högsta nationella nivå. Våra samarbetspartners har gett oss detta förtroende i tre år, och vi hoppas vi visat att vi verkligen försöker står för vad vi lovar.

– Den förlängning som vi nu gjort klart med HSB Göta visar alla att vi inte bara snackar, vi levererar vad vi lovar. Hela klubben är otroligt glada för det förtroende som HSB Göta ger oss, att lyfta dambasketen i vår bygd till nästa nivå. Att vi knutit till oss damlandslagets förbundskapten är också en signal som vi hoppas förstärker vår trovärdighet att vi skall kunna nå uppsatta mål, säger Thomas Ekström.

En annan person som är glad idag är HSB Götas VD, Henrik Zäther, som kommenterar det faktum att HSB Göta nu väljer att fortsätta samarbetet med Wetterbygden Sparks tjejer:

Vår gemensamma satsning sedan 2014 har varit framgångsrik därför väljer vi att redan nu förlänga vårt samarbete. Det råder inget tvivel om att Wetterbygden Sparks går en mycket spännande framtid tillmötes, säger Henrik Zäther.

HSB Göta erbjuder ett komplett utbud av tjänster för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och nyproduktion av bostadsrätter. HSB Göta är en helhetsentreprenör och har även eget fastighetsbolag med hyreslägenheter. Utöver sina bostadsrättsföreningar har man en rad privata fastighetsägare som nöjda kunder. HSB Göta finns i Jönköpings- och Hallands län samt i delar av Södra Älvsborg.