Så var det dags att för sista gången innevarande säsong, den tredje i ordningen för Wetterbygden Sparks, äntra bekvämligheterna i Reinholds buss; denna gången i akt och mening att tillryggalägga de dryga tolv milen till Kinnahallen för att mäta krafterna mot RIG Mark.

I höstens hemmamatch fick vi inledningsvis ett kvitto på vad ungdomlig entusiasm och talang kan åstadkomma. Det var underläge för Sparks efter första perioden och det var inte förrän i mitten på tredje akten som vi fick riktigt tag i matchen. Det finns ingen anledning att vänta någon annan inställning från RIG-spelarna denna gången. Vi behöver alltså vara redo!

Efter den sköna viktorian mot Fryshuset är vår tredjeplats säkrad och vi kan inte heller nå högre. Efter en säsong som på alla plan inneburit ett klart steg framåt är det naturligtvis så att vi vill stänga matchandet med en riktigt bra prestation. Med söndagsmatchens första 25 minuter i färskt minne så råder det ingen tvekan om att vårt nuläge skapar förutsättningar för att avsluta på bästa sätt.

Wetterbygden Sparks menar allvar. Nu räckte det inte ända fram denna gången, men seriositeten i satsningen råder det inget tvivel om. Detta innebär fullt fokus när två poäng står på spel.

Nu stänger vi säsongens spelbutik på allra bästa sätt.

Det är vi skyldiga, och värda, oss själva!