Basketsäsongen 2020-2021 börjar sakteliga lida mot sitt slut, återstår gör SM-slutspel på dam respektive herrsida. Med det sagt så betyder inte detta att klubbledningen i Wetterbygden Basketball ligger på latsidan, tvärtom: verksamheten kan idag istället stolt konstatera att fjolårets rekrytering från BC Luleå, William Eriksson-Hansson, väljer att förlänga med Wetterbygden Stars över nästa säsong.  

Thomas Ekström, som förutom att han är klubbchef i Wetterbygden Basketball, tillhör föreningens sportråd och han förklarar förlängningen av William Eriksson-Hansson på följande sätt:

Det är mycket glädjande att vi lyckats komma överens med William om en fortsättning i Stars. William var utan tvekan en av våra bästa och viktigaste spelare på herrsidan den gångna säsongen, givetvis med sin höga basketkompetens, men framförallt för sin personlighet som vi vet är oerhört uppskattad bland hans medspelare. William kommer vara precis den spelare som också våra yngre baskettalanger kommer kunna ta rygg på och lära sig massor av kommande säsong. William är den första, och ack så viktiga, brickan i nästa års upplaga av Stars där ambitionen är att fortsätta försöka tävla mot en topp-fyra-plats i Superettan. Nu fortsätter vi bygga Stars anno 21/22, säger Thomas Ekström.

William Eriksson-Hansson, som tillsynes verkar ha gjort sig hemmastadd i Vätterbygden, säger så här apropå det faktum att det nu blir en förlängning med Wetterbygden Stars i Superettan:

Jag är först och främst väldigt glad att ha fått möjligheten att stanna kvar här i Huskvarna minst en säsong till då jag trivs väldigt bra här. Jag ser väldigt mycket fram emot nästa säsong, och det kommer bli extra roligt nu när denna säsongen slutade som den gjorde, säger William Eriksson Hansson.